menu

Media

Sylvia Brustad slutter i Aker

11.06 2015 11:30

Sylvia Brustad har takket ja til tilbudet om å bli reiselivssjef i Hamarregionen, og hun fratrer 1. juli stillingen som daglig leder i Aker Kværner Holding AS. Juridisk direktør i Aker ASA, Arild Støren Frick, vil som en tilleggsfunksjon overta som leder av Aker Kværner Holding, eierselskapet som er største aksjonær i Aker Solutions, Akastor og Kværner.

Aker ser frem til å fortsette samarbeidet med Sylvia Brustad. Hun vil gå inn i styret i det Aker-kontrollerte fiskeriselskapet Norway Seafoods. Frem til september vil Brustad avslutte andre oppgaver og prosjekter for Aker ASA.

-Aker er en inspirerende og spennende arbeidsplass med dyktige kolleger. Tiden i Aker og Aker Kværner Holding har vært lærerik, og jeg er klar for en ny utfordring som reiselivssjef i Hamarregionen hvor jeg bor, sier Sylvia Brustad.

-Sylvia Brustad har tilført Aker innsikt og erfaring, og hun har vært med på å løse viktige oppgaver for oss. Jeg har forståelse for hennes valg. Vi i Aker takker Sylvia for innsatsen, sier konsernsjef Øyvind Eriksen i Aker.
Arild Støren Frick (35) har vært juridisk direktør i Aker ASA siden september 2014.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Kommunikasjonsdirektør Atle Kigen, Aker ASA
tlf 907 84 878